Inici » Notícies » Esports

Els joves talents de bàsquet van participar a les jornades de detecció

12 de Novembre de 2012 No hi ha comentaris
Els participants a les jornades de detecció de bàsquet desenvolupades a Benissa

Els participants a les jornades de detecció

Amb la il·lusió de poder ser incorporats al reduït grup de treball que començarà a preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Minibasket, aquest diumenge es van reunir al Pavelló Sant Pere de Benissa més de 70 jugadors i jugadores procedents de tot el País Valencià per a participar en les jornades de detecció per als alevins de l’any 2001.

Aquesta iniciativa de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) està inclosa al programa de tecnificació, i pretén conèixer els joves talents del bàsquet en categoria minibasket.

El cos tècnic de les seleccions autonòmiques va ser l’encarregat de dirigir la sessió d’entrenament, i ara es procedirà en els pròxims dies a convocar els jugadorsi jugadores que formaran part del grup de treball que començarà a preparar el campionat, i d’on eixirà la llista definitiva amb els 12 jugadors que representaran el País Valencià en la cita estatal. El grup de treball estarà integrat, en la major part, per jugadors i jugadores que l’any passat ja formaven part del programa de tecnificació, i serà completat per jugadors que hagen participat aquest diumenge en les jornades de detecció.

La primera sessió de treball serà el 25 de novembre a La la Canyada (Paterna).

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/