Inici » Notícies » Esports

Els alumnes de l’Escola Municipal de Bàsquet i els equips del Club de Bàsquet comparteixen la seua tradicional foto de temporada

24 d'octubre de 2018 No hi ha comentaris
Foto conjunta del Club i l'Escola de Bàsquet Benissa de la temporada 2018-2019

Foto conjunta del Club i l’Escola de Bàsquet Benissa de la temporada 2018-2019

Diumenge passat, 21 d’octubre, a les 11.30h va tindre lloc al Palau Sant Pere la tradicional foto conjunta entre els alumnes de l’Escola Municipal de Bàsquet i el Club Bàsquet Benissa.

Aquesta activitat, ja convertida en tradició, permet als alumnes de l’escola i als membres del club compartir unes hores al Palau Sant Pere abans del començament de les competicions oficials.

En relació amb l’escola municipal cal destacar que enguany està prevista la participació de 3 equips mixtes, de categoria prebenjamí, benjamí i aleví, a més de 2 equips masculins de categoria infantil i cadet, així com 1 equip femení, de categoria infantil, que torna a formar part de l’escola després d’uns anys en estar integrades les seues alumnes, fins al moment, equips mixtes.

Per la seua banda el CB Benissa torna a tindre 2 equips. Els dos ja van començar les seues respectives competicions amb sengles partits jugats “a casa”. En primer lloc va jugar el Lavisane Benissa, perdent la seua trobada per 2 punts, després d’una pròrroga, contra el CB El Verger. A continuació es va jugar el partit de 1a Zonal entre Pleck Benissa i el CB Sant Gabriel d’Alacant, en el qual els de Benissa van guanyar per 3 punts.

Com sempre, cal destacar el gran ambient a la graderia, motivat per la presència dels familiars dels alumnes de l’escola i els jugadors federats.

Les escoles esportives suposen en els últims anys, un dels elements que major participació arrossega, suposant una aposta ferma de la corporació pel suport a l’esport de base.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/