Inici » Notícies » Esports

El “Telefónica”, nou líder de la segona etapa

16 de desembre de 2011 No hi ha comentaris
Les ones passen per damunt del Telefónica

Les ones passen per damunt del Telefónica

Després de l’informe de posicions de les 17.00, el “Telefónica” d’Iker Martínez s’ha situat de nou en la primera posició provisional de la segona etapa de la Volvo Ocean Race entre Ciutat del Cap (Sud-àfrica) i Abu Dhabi (Unió dels Emirats Àrabs).

El vaixell espanyol ha aconseguit situar-se en la primera posició de la taula gràcies a una tàctica diferent a la de la resta de la flota, navegant molt pegat a la costa africana, la qual cosa li ha permès contrarestar les 25 milles de diferència que fa dos dies mantenia amb el cap de la flota. El seu navegant, Andrew Cape, declarava aquest matí: “Les posicions han canviat molt i hi ha encara moltes cartes per jugar. No sé molt bé què va a passar en els propers dies… Tenim un pla, però no anem revetllar-lo! La veritat és que la primera vegada en la meva vida que haig de navegar tan a prop de la costa eixint de Sud-àfrica per tindre el millor vent. Aquest matí hem trabujat, hem sigut l’últim vaixell a fer-ho. Està fet, Àfrica ja ha quedat enrere”. La vista està ara posada en illa Maurici, que la flota haurà de deixar a babord ja que és ací on comença l’àrea establerta com a zona de seguretat de pirateria.

Segons el nou informe, el “Teléfonica” prossegueix com a líder amb rumb Est a quasi 14 nusos de velocitat, amb mes de huit milles de diferència sobre el seu ara immediat perseguidor, l’àrab “Abu Dhabi”. L’americà “Puma” està ara a 22 milles mentre que els neozelandesos del “Camper” figuren a 44 milles dels espanyols. Els xinesos del “Sanya” i els francesos del “Groupama” tanquen la classificació a 57 i 60 milles respectivament.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL ETAPA 2
CIUTAT DEL CAP (SUD-ÀFRICA) – ABU DABI (UNIÓ DELS EMIRATS ÀRABS): 5.430 milles
Dia 3 – 17.00 hora espanyola – 14 de desembre de 2011

1r Team Telefónica (Iker Martínez)
2n Abu Dhabi Ocean Racing (Ian Walker), +8,1 milles
3r Puma Ocean Racing (Ken Read), +22,2 milles
4t Camper with Emirates Team New Zealand (Chris Nicholson), +44,3 milles
5é Groupama Sailing Team (Franck Cammas), +57,8 milles
6é Team Sanya (Mike Sanderson), +60 milles

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/