Inici » Notícies » Esports

El “Telefónica” de Pepe Ribes és el nou líder de l’etapa

26 de gener de 2012 No hi ha comentaris
El Telefónica

El Telefónica

Com presagiaven a bord deel “Telefónica” l’opció Nord ha donat per fi els seus rèdits i després d’una escalada de posicions en les últimes hores, l’endemà passat d’aquest moviment tàctic al Nord, el vaixell espanyol patronejat per Iker Martínez ja lidera la flota de la Volvo Ocean Race en el seu camí cap a Xina.

En l’informe de les 14.00 hores de hui els espanyols retallaven en només tres hores quasi sis milles a l’anterior capdavanter, l’equip neozelandès, sent quarts i els més ràpids de la flota. A les 17.00 hora espanyola la cosa es posava emocionant. Els d’Iker Martínez superaven a “Puma” i “Groupama” assaltant la segona posició de la flota, situant-se a quatre milles del lideratge i amb la confiança de seguir sent el vaixell més ràpid de tots els competidors, amb 14,1 nusos de velocitat –quasi dos més que la tripulació kiwi-.

Les previsions s’han complert i a les 20.00 hores de hui dijous, quan resten unes 160 milles per a arribar al pas obligat de Pulua We –on comença el respectat i complicat estret de Malacca-, el “Telefónica” navega en primera posició i a 14,8 nusos de velocitat. S’estima que el “Telefónica” podria arribar a la punta nord de Sumatra i començar el seu periple per les aigües de l’estret de Malacca al llarg d’aquesta nit a Espanya.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL TRAM 2 – ETAPA 3
Dia 5– 20.00 hora espanyola – 26 de gener de 2012

1r – Team Telefónica (Iker Martínez), a 1.865,3 milles de l’arribada
2n – Camper with Emirates Team New Zealand (Chris Nicholson), +0,3 milles
3r – Puma Ocean Racing (Ken Read), +4,1 milles
4t – Groupama Sailing Team (Franck Cammas), +6,8 milles
5é – Abu Dhabi Ocean Racing (Ian Walker), +35,5 milles
6é – Team Sanya (Mike Sanderson), +68,4 milles

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/