Inici » Notícies » Esports

El “Telefónica” assalta la segona posició

7 de març de 2012 No hi ha comentaris
El Telefónica

El Telefónica

Les últimes mil milles rumb a Auckland (Nova Zelanda) no estan donant ni un respir a la flota i en aquesta ocasió porten bones notícies per a l’equip espanyol. A les 14:00 hora espanyola el “Telefónica” d’Iker Martínez superava a el “Puma” i el nou part –publicat per l’organització a les 17:00 hora espanyola- confirma la segona posició de l’equip espanyol.

La tendència de les últimes hores deixava palesa les intencions de l’equip espanyol de superar al nord-americà i finalment el “Telefónica” aconseguia el seu objectiu en col·locar-se 14, 6 milles per davant del vaixell de Ken Read. El nou part confirma la bona progressió de l’equip espanyol, que ha aconseguit arrapar quatre milles més als nord-americans.

Tot sembla indicar que el “Puma” s’ha ficat de ple en un núvol que li ha impedit avançar al mateix ritme que la resta de la flota: 6, 5 nusos enfront dels 18,7 nusos de velocitat que signava el “Telefónica”. A les 17:00 hora espanyola la situació canviava per a el “Puma”, que torna a navegar a 16 nusos de velocitat mentre que el “Telefónica” signar uns registres alguna cosa superiors.

Sobre les últimes mil milles d’aquesta quarta etapa, Jordi Calafat explicava que “queda el final de l’etapa, el final de l’embut. Tots hem d’arribar al mateix lloc i estem lluitant amb ‘Puma’ pel segon lloc. A veure si tenim sort. Crec que seria un gran triomf quedar segons en aquesta etapa”.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL ETAPA 4

SANYA (XINA) – AUCKLAND (NOVA ZELANDA): 5.220 milles

Dia 17 – 17:00 hora espanyola – 7 de març de 2012

1º Groupama Sailing Team (*Franck *Cammas), 651,5 milles de l’arribada
2º Team Telefónica (Iker Martínez), +149,5 milles
3º Puma Ocean Racing (Ken Read), +168,1 milles
4º Camper with Emirates Team New Zealand (Chris Nicholson), +211,9 milles
5º Abu Dhabi Ocean Racing (Ian Walker), +322,8 milles
6º Team Sanya (Mike Sanderson), +385,3 milles

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/