Inici » Notícies » Esports

‘El Rovellet’ i ‘El Genovés’ participen en l’acte central del 60é Aniversari del Trinquet de Benissa

11 d'octubre de 2017 No hi ha comentaris
Cartell de la partida de pilota valenciana del 60é Aniversari del Trinquet de Benissa

Cartell de la partida de pilota valenciana del 60é Aniversari del Trinquet de Benissa

José Ramiro Capó, exjugador de Benissa, Pere Ribes, jugador professional i monitor de l’Escola municipal, i Xavi Tro, regidor d’Esports, van presentar ahir dimarts l’acte principal del 60é aniversari del trinquet local. Serà aquest dijous, 12 d’octubre, un moment en el qual sis jugadors de renom s’enfrontaran, sent 5 d’ells de la Marina Alta. Giner, el propi Pere Ribes i Héctor jugaran contra Francès, Félix i Tomàs II, amb el servei d’honor per part d’Antonio Reig, ‘El Rovellet’ i Paco Cabanes ‘El Genovés’, autèntiques llegendes vives de la pilota valenciana que estaran acompanyats per Vicent Llopis ‘Mariano’, el constructor que va erigir aquestes infraestructures, 60 anys enrere.

Rovellet ja va participar en la partida inaugural, fa 60 anys i en aquesta ocasió estarà acompanyat pel ‘Genovés’, que està unit al trinquet benisser ja que va ser ací on es va foguejar com a jugador, arribant a representar a Benissa en un torneig de Juvenils el 1972, tal com va rememorar José Ramiro.

Per la seua banda, Xavi Tro va voler agrair la participació de diverses empreses, patrocinadors que fan possible que aquests actes siguen realitat, “permetent mantindre en bona forma l’esport autòcton per excel·lència”: Supermercats masymas, Atmosfera Sport-Sport Plaza, Vapf, hostelBe, Bankia, Fundació Baleària, Rent-a-car Giner, Unión Alcoyana Seguros i Villas Buigues, amb la participació del Club Pilota ‘Futur’ de Benissa.

L’acte també comptarà amb un dinar posterior (putxero de polp) i prèviament es presentaran els 16 alumnes de l’Escola Municipal de Pilota. “La Marina Alta està viva”, va destacar Pere Ribes, agregant que “som 5 jugadors de la Marina i un de Petrer, un clar indicador que se segueix jugant, i es fa amb qualitat”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/