Inici » Notícies » Esports

El pilot benisser Kyle Smith participarà al Campionat d’Espanya en categoria Superstock extreme 1000 cc

5 de Febrer de 2010 No hi ha comentaris

L’actual campió d’Espanya de la Copa Kawasaki Ninja 600, el pilot de Benissa Kyle Smith, participarà al Campionat d’Espanya 2010 en la nova categoria de Superstock Extrem 1.000 cc. amb l’escuderia BST que dirigeix l’excampió d’Europa i expilot de Motogp i de Superbikes, l’alteà Batiste Borja.

L’equip, que ja ha tancat el seu pressupost, té la seua seu a Altea i una estructura totalment alacantina, ja que els seus mecànics, telemetristes i personal auxiliar també són tots de la comarca de La Marina. Borja ressalta aquest tema, “perquè els alacantins no som menys que els valencians i castellonencs i si ells creen les seues pròpies estructures nosaltres també podem. Tenim una afició de les més nombroses i fidels a aquest esport i, a més, tenim  pilots de primer nivell com ho està demostrant Nico Terol al mundial. Ara toca pensar en el futur i que isquen molts Nico més en breu termini sense que haguem de dependre dels de fora i treballar amb el planter de casa”.

La decisió de participar en aquesta categoria s’ha pres després de sospesar diverses alternatives, fins i tot la possibilitat de pujar-se en una Moto2 al Campionat del Món.

El jove pilot reconeix que “malgrat que he tingut altres ofertes he optat per seguir els consells de Borja i caminar pas a pas. Donar el salt al mundial igual haguera sigut contraproduent. Sóc jove i tinc temps per davant i, a més, ser campió d’Espanya no és poca broma i crec que amb el meu equip actual puc tornar a aconseguir el títol, aquesta vegada en la major cilindrada que es corre”.

Gràcies a la seua victòria en el nacional de la passada temporada, l’equip compta amb el suport incondicional de Kawasaki i de Michelin i segons diu Borja, “estem treballant ferm perquè a mitjà termini un pilot de Benissa i un equip d’Altea puguen arribar al Campionat del Món i competir amb les màximes garanties”.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/