Inici » Notícies » Esports

El Nord cobra dividends i el Sud espera que els seus valors pugen en 24h

27 de febrer de 2012 No hi ha comentaris
El Team Telefónica

El Team Telefónica

Al “Telefónica” no li ha quedat un altre remei que seguir posicionat com el vaixell més al Sud de la flota ja que, tant la intensitat com la direcció de vent, no li han permès estar on voldria estar a priori. Els vaixells que van apostar per l’opció Nord estan cobrant abans els seus dividends, la qual cosa ha fet que tant els francesos del “Groupama” com els americans del “Puma” recullen el testimoni del lideratge aconseguint velocitats superiors a les, que fins ahir, aconseguien els vaixells que comandaven la general: els kiwis del “Camper” i els espanyols del “Telefónica”. Ambdós vaixells han vist com res podien fer per arribar abans a la influència dels Alisis, resignant-se a esperar que els arribe la seua hora.

Millorant hora a hora

Cada vaixell fa la seua millor aposta de ruta en funció del seu posicionament actual i l’informe meteorològic. Per això Iker Martínez explicava aquest matí que són optimistes per a les properes hores: “Les coses van bé hui, ha sigut un dia fantàstic per a nosaltres. Sembla que anem a poder eixir d’aquest lloc que ens ha complicat tant les coses. No era el millor lloc per a estar i vam perdre moltes milles però sembla que podem eixir d’ací i això és bó para nosaltres, sens dubte”.

De cara als propers dies, el patró del “Telefónica” apuntava que: “Puma’ i ‘*Groupama’ van molt més ràpids i millor posicionats. Segur que una vegada tots els equips estiguen als alisis ambdós tindran un millor angle i podran traure més velocitat als seus vaixells. Nosaltres no estem exactament on volíem estar però és on estem, així que hem d’intentar per tots els mitjans navegar bé i avançar”.

La moral alta i amb ganes de remuntar

L’equip espanyol és conscient que la seua situació no és la millor de la regata, però també és sabedor del seu potencial tant per vaixell com per tripulació. Per això Iker transmetia esperances d’arribar fins els de davant: “Tothom és positiu a bord. El vaixell està en bona forma i estem treballant dur, simplement no estàvem al lloc correcte. Ara hem de lluitar dur perquè encara tenim 4.000 milles per davant. Hem de seguir lluitant. Quan tot va perfecte és fàcil guanyar l’etapa. Si només va bé, no perfecte, llavors és molt més difícil. Ara cal seguir empenyent fort. Només el temps ho dirà però segur que sabem com fer que el vaixell vaja ràpid, així que només necessitem seguir donant-ho tot i espere que ens vaja bé”

Benvinguda a Mini Signorini!

El diumenge a última hora l’emoció esclatava a bord del “Telefónica” i tot per un correu que anunciava el naixement de la filla de Joca Signorini. “És sempre fantàstic quan tens un bebé, com hui Joca” afirmava el patró espanyol. “Ha estat esperant tant aquest moment! Esperava que la seua dona donara a llum durant la parada a Sanya, se’n va anar a casa i estava allí, però desafortunadament no va succeir així. Ho senc per ell i per Lotta (la dona de Joca) perquè fóra molt especial aquest moment per a ambdós, però nosaltres estem ací, competint, fent el que volem fer així que Joca està content i Lotta també”.

Iker s’acomiadava dient que “Li he dit (a Joca) que Lotta tindrà una bona recuperació i el bebé estarà bé. Us promet que Joca està super feliç” També en el seu informe diari Diego Fructuoso no va poder reprimir la il·lusió davant l’esperada notícia i escrivia: “Per fi tenim un nou seguidor del Team Telefónica, en aquest cas seguidora: anit va donar a llum Lotta, la dona de Joca. Ho hem celebrat amb magnificència donant un parell de calades a un puro “havà” que portàvem per al moment. Encara no té nom, així que la cridem “Mini Signorini”. Joca ha pogut parlar amb la seua dona i tot està perfecte. Bravo!”.

 

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL ETAPA 4
SANYA (XINA) – AUCKLAND (NOVA ZELANDA): 5.220 milles
Dia 8 – 11.00 hora espanyola – 26 de febrer de 2012

1r – Groupama Sailing Team (Franck Cammas), a 4050,5 milles de l’arribada
2n – Camper with Emirates Team New Zealand (Chris Nicholson), +31,4 milles
3r – Puma Ocean Racing (Ken Read), +39,5 milles
4t – Team Telefónica (Iker Martínez), +59,8 milles
5é – Team Sanya (Mike Sanderson), +62,9 milles
6é – Abu Dhabi Ocean Racing (Ian Walker), +64,4 milles

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/