Inici » Notícies » Esports

El futbol sala i la gimnàstica rítmica van centrar els actes esportius de la setmana passada

5 d'Agost de 2011 No hi ha comentaris
Xiquets participants a l'XIé Torneig d'Estiu de Futbol Sala infantil i Aleví de 2011

Els xiquets participants

XI Torneig d’Estiu de Futbol Sala Aleví i Infantil, Vila de Benissa “2011”

El divendres passat, 29 de juliol, es van jugar els últims partits del torneig en el qual han participat 50 xiquets de Benissa durant la segona quinzena de juliol. En format de lliga van anar enfrontant-se tots els equips fins que es van configurar els tres primers classificats.

Els campions del torneig van ser Los Picoletos, amb 15 punts, en segon lloc van quedar els Ni Papipes, amb 12 punts, i el tercer classificat Athletic Futsal amb 9 punts.

El lliurament dels trofeus el va fer Arturo Poquet Ribes, regidor d’Esports, en companyia d’Angel Guillem monitor de l’Escola Municipal de futbol sala. Per a acabar, l’organització va obsequiar a tots els participants amb una samarreta commemorativa, i un berenar de comiat.

Curs d’Estiu de Gimnàstica Rítmica Benissa

Els dies 23 i 30 de juliol, de 9.30h a 13.00h, es va organitzar un curs de gimnàstica rítmica al Palau Sant Pere, en el qual, la monitora Natalia Marin va desenvolupar uns exercicis específics de gimnàstica rítmica, a les 14 xiquetes inscrites.

Amb això es va aconseguir, d’una banda que les alumnes de l’escola municipal que es van inscriure, pogueren mantindre 2 sessions d’entrenament i així no abandonar la seua disciplina esportiva totalment durant el període estiuenc, i d’altra banda, es van inscriure altres xiquetes que no pertanyen a l’escola municipal de gimnàstica rítmica i així van poder iniciar-se en el coneixement d’aquesta modalitat esportiva.

En finalitzar el curs la regidoria va obsequiar a les alumnes amb una borsa de platja del Palau Sant Pere.

Des de la Regidoria d’esports, s’està estudiant la possibilitat de repetir aquesta activitat al mes de setembre, donada la satisfacció manifestada per les assistents.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/