Inici » Notícies » Esports

El Club Hípic va acollir el XVI CDN i menors “Vila de Benissa”

28 de Març de 2012 No hi ha comentaris
Participants al concurs d'hípica

Participants al concurs d'hípica

El 24 de març, va tindre lloc la celebració del XVI CDN I Menors “VILA DE BENISSA”en les instal·lacions del Club Hípic Benissa. El jurat per a l’ocasió va estar compost pel sr. Armando Santos, com a president del jurat, i acompanyat en les seues tasques per Shelley Liddell, José Manuel Esteve i Vicente Bolufer, com a vocals. A més, Enrique Guerrero va ser el designat com a representant (delegat) de la RFHE.

El concurs es va desenvolupar amb absoluta normalitat i gran cordialitat entre tots els participants. Es va gaudir d’una climatologia excel·lent i d’un ambient realment agradable. Cal destacar l’esforç d’alguns participants que van vindre de llocs tan allunyats com Granada, als quals es vol agrair, des de l’organització, l’esforç realitzat per a assistir a l’esdeveniment, sense per això menyscabar als altres participants.

En segon lloc, ha volgut agraïr a les persones i institucions que, amb el seu estímul i ajuda fan possible la celebració d’aquests esdeveniments com el cas de la Regidoria d’Esports de Benissa (representada en aquesta ocasió pel sr. Arturo Poquet), la FHCV, Hotel SH Ifach, Diputació d’Alacant, Consell Valencià de l’Esport, etc., però des de l’organització consideren que allò més important són els genets i amazones que amb el seu sacrifici i tenacitat són els autèntics artífexs de l’èxit dels mateixos.

I, com no podia ser d’una altra manera, des del Club Hípic volen felicitar a les participants del club – Eline Storck amb Marnix, Alexandra Schafer i Alice Hodgert amb Benissera- pels èxits que estan aconseguint en els concursos on han pres part i per la seua trajectòria esportiva ascendent. De ben segur que tindran alguna cosa a dir en la present temporada, tant a nivell autonòmic com estatal.

Els guanyadors de les proves disputades van ser els següents:

 

– Represa AP: Janine Illgner amb Benisero, acompanyada de Marleen Jongkind (Anduriña) i Sophie Benich (Elegancia), ambdues ex aequo en segona posició.
– Represa Poltres 5 anys: Luis Quilis amb Dancierra, seguit per Karen Lane amb Charisma i John Cameron amb Fauno VI.
– Represa Alevins: Fco. Puchades amb Mayoral, en segona posició Lliris Gómez amb Camarón i, en tercera, Oscar Beltran amb Jaque M. Suay.
– Represa Infantils: Alexandra Schafer i Alice Hodgert, ambdues muntant a Benisera.
– Represa juvenils 0 estels: Chiara Machi amb Olivarero
– Represa Juvenils: Anke Hardt amb Sherkan, seguida de Saul Gonzalo i Eline Stock amb Rojin i Marnix, respectivament.
– Represa Sant Jordi: Birte Hornung amb Ricky, acompanyada del seu fill Brian Martí amb Wellington i Luis Quilis amb Integral Equina Blackberry.

Des de l’organització esperen comptar amb tots en la nostra propera cita que serà el 5 de maig, data en la qual se celebrarà el 2n concurs Copa Federació de la Comunitat Valenciana.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/