Inici » Notícies » Esports

El Club Bàsquet Benissa presenta la seua nova web

8 de juny de 2011 No hi ha comentaris
Logo del Club de Bàsquet Benissa

Logo del Club de Bàsquet Benissa

El Club Bàsquet Benissa, en el seu afany per millorar, presenta la nova pàgina web www.basquetbenissa.org que ha passat a substituir l’antiga.

Un nou espai més actual, modern, dinàmic i participaitu, on des del Club desitgen que tothom puga participar aportant opinions, crítiques i qualsevol altre comentari, sempre des del respecte cap als demés. La gent podrà assabentar-se dels resultats dels equips, tant de l’Escola de Bàsquet com dels equips del Club, conèixer la seua història, i moltes altres opcions.

L’organització es compromet a mantindre-la actualitzada amb la major rapidesa possible, introduint tota aquella informació referent a l’actualitat del bàsquet a Benissa, ampliant el menú i augmentant el nombre de fotografies que es pengen a la  secció “Galeria”, de d’on es pot visualitzar i descarregar totes les imatges.

Per altra banda, Infobenissa també ha afegit la web a la seua secció de blogs, per la qual cosa, qualsevol actualització en la web del Club Bàsquet Benissa apareixerà també a la portada d’Infobenissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/