Inici » Notícies » Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita aquest diumenge Les Planícies de Xaló

14 de maig de 2014 No hi ha comentaris
Cartell de la ruta del cicle "Descobreix la nostra comarca" a les Planícies de Xaló

Cartell de la ruta a les Planícies de Xaló.

El cicle “Descobreix la nostra comarca” finalitza la temporada 2013-2014 aquest diumenge 18 de maig amb una ruta circular per “Les planícies de Xaló”. A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa. Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Joan Frau. S’iniciarà pel Camí del Barranc i pel Marge Llarg fins les Cases de les Planícies. Després es continuarà pel Camí de la Cova Negra, CV-749 fins l’Olivera dels Moros i la volta serà pel Camí del Barranc fins el punt d’eixida. La distància és de 8 quilòmetres, amb un desnivell de pujada de 360 metres i un temps estimat de 4 hores.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament en AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans del divendres 16 de maig a les 13.00h.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria. Aquest cicle d’excursions ha estat organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/