Inici » Notícies » Esports

El cicle Descobreix la nostra comarca conclou la temporada el 20 de maig amb una visita al Castell d’Aixa

12 de maig de 2018 No hi ha comentaris
Cartell de la ruta al Castell d'Aixa

Cartell de la ruta al Castell d’Aixa

El pròxim diumenge, 20 de maig, el Cicle Descobreix la Nostra Comarca conclou la temporada 2017-2018 amb una ruta circular des de Xaló fins el Castell d’Aixa i tornant per Llíber.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars fins Xaló.

Aquest recorregut de dificultat mitjana-alta, estarà guiat per Pere Joan Frau Roselló. La distància és de 12,8 km, la duració aproximada és de 4 h i 50’ aproximadament i el desnivell de pujada és de 610 metres.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 96 573 33 92 o per correu electrònic a l’adreça deportes@ajbenissa.es, abans de les 12h del divendres 18 de maig. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, la data de naixement i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten el gos, que vaja nugat. Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/