Esports

El benisser Carlos Cabrera guanya la Cursa Sant Silvestre Vila de Benissa

El podi de la cursa Sant Silvestre 2013 de Benissa
El podi de la prova regna

El passat 28 de desembre es va disputar a Benissa la XIIa Cursa Sant Silvestre Vila de Benissa 2013. La prova va consistir en dues voltes pel centre urbà de Benissa (uns 3600 metres) amb l’eixida i la meta a la plaça Rei Jaume I.

El benissero Carlos Cabrera va ser el vencedor de la prova regna en un final molt disputat aconseguint la victòria amb un trepidant sprint.

Hi va haver trofeus pels tres primers classificats de cada categoria tant per a home com per a dona, un trofeu per al millor corredor local, per a la disfressa més original i la disfressa de grup així com samarretes per a tots els participants.

Igual que l’any anterior, la cursa va tindre un caràcter solidari a benefici de Càrites.