Esports

El Benissa aconsegueix l’ascens amb una dotzena de gols

El Benissa celebra l'ascens de categoria
El Benissa celebra l’ascens de categoria

El Benissa no va fallar i estarà la pròxima temporada en Primera Regional. Els de Migeta van aconseguir l’ascens amb una dotzena de gols a domicili davant el Joventut Teulada Moraira. El partit no va tindre història davant un rival que va començar amb deu jugadors i no tenia canvis per a afrontar un encontre que es va disputar a les 12h i amb un sol de justícia. Després d’uns primers minuts de tempteig, els benissers es van posar les piles per a assegurar els tres punts. Vicente Piera, conegut com Pincho, va aconseguir el primer dels seus cinc gols de penal, en el minut 14. Al descans es va arribar amb 0-4. Migeta va tirar de banqueta i el parcial del segon temps va ser de 0-8. La cara amarga va ser la lesió en el genoll de Javier Cutilla.