Inici » Notícies » Esports

El 1r Circuit de Natació d’Aigües Obertes de la Marina Alta començarà el 20 de juliol amb la Milla Verda de Benissa

11 de Juliol de 2013 No hi ha comentaris
Els regidors d'Esports de Teulada,   Benissa i Xàbia presenten a Benissa el 1r Circuit d'Aigües Obertes de la Marina Alta

Presentació del Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta

El president del CEMA i regidor d’Esports de Teulada-Moraira, Antonio Reig, i els regidors d’Esports de Benissa i Xàbia, Arturo Poquet i Juan Luis Cardona, van presentar ahir a Benissa el “Ir Circuit de Travessies d’Aigües Obertes de la Marina Alta”, que aglutinarà les diferents proves i travessies que es desenvolupen als municipis de Benissa, Teulada-Moraria, Xàbia i Dénia, durant aquest estiu i que començarà el 20 de juliol amb la Milla Verda de Benissa.

L’objectiu d’aquest circuit comarcal, compost per quatre travessies, és l’oferta d’una competició continuada, i l’ajuda a la realització de totes les proves organitzades a la Marina Alta.

Reig ha informat que el circuit ha nascut amb la intenció del CEMA per seguir “fent comarca” i, en aquest cas, introduir aquest circuit com a novetat i reforç de totes les travessies de natació que s’organitzen a nivell comarcal. La primer edició d’aquest circuit comença amb quatre proves que acumularan puntuacions independentment. En finalitzar el circuit es premiarà a tots els participants que hagen realitzat un total de tres de les quatre proves i a tots els guanyadors del circuit.

Juan Luís Cardona ha explicat que dins del circuit es premiaran tant als tres primers equips formats almenys per cinc participants; als tres primers classificats de cada categoria i sexe, i als tres primers classificats de tot el circuit. També ha assenyalat que l’edat mínima per a participar són 16 anys complerts en 2103 i que les categories que participaran són Júnior (fins els 17 anys), sub-23 (fins a 22 anys), Èlit (fins a 29 anys), Sènior (fins a 39 anys), Màster 40 (fins a 49 anys), i Màster Plus (a partir de 50).

Per a finalitzar, Arturo Poquet ha declarat que s’espera que el circuit, al llarg dels anys es consolide i que altres pobles de la comarca puguen participar en les futures edicions.

També ha assenyalat que els interessats podran trobar més informació per email a info@cema-marinaalta.com o edu@mes3events.es. També es pot trobar més informació, així com fer les inscripcions des de la pàgina del Circuit de la web del CEMA.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/