Inici » Notícies » Esports

Desobreix la nostra comarca visita aquest diumenge el cim del Puig de La Llorença pel Camí de la Serp

13 de maig de 2019 No hi ha comentaris
Cartell de la ruta al cim del Puig de La Llorença

Cartell de la ruta al cim del Puig de La Llorença

Aquest diumenge, 19 de maig, hi haurà una nova passejada dins del cicle Descobreix la nostra comarca 2018-2019, s’eixirà des de Benissa en cotxes particulars per a anar fins al Poble Nou de Benitatxell, on es farà una ruta que partirà des de l’ajuntament de Poble Nou, pel Camí de la Serp, fins al cim del Puig de la Llorença. L’eixida serà a les 8.30h del matí des de l’aparcament del Col·legi Públic “Manuel Bru”. Per a la gent que isca directament des del Poble Nou, el segon punt d’encontre i eixida serrà a les 9.00h des de l’ajuntament de Poble Nou, carrer Major núm. 5.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Joan Frau Rosselló. La distància és de 5,50 km, la durada serà de 3 hores aproximadament, i el desnivell de 190 metres.

Per a participar cal inscriure’s obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 96 573 33 92 o per correu electrònic a l’adreça esports@ajbenissa.es abans de les 12.00h del divendres 17 de maig. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, data de naixement i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. Amb aquesta eixida es tanca la temporada 2018/2019 fins el pròxim mes d’octubre amb la nova temporada d’aquest cicle descobrint noves rutes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/