Inici » Notícies » Comunicat ,Esports

Comunicat del Club Atletisme Benissa sobre la Cursa Popular de Benissa

2 de juny de 2015 No hi ha comentaris
Logo de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa

L’agrupació d’electors Reiniciem Benissa ha fet pública la seua proposta de marc bàsic per a un acord programàtic de govern on es detallen les línies mestres a seguir per a una possible unió de forces polítiques que aposten pel canvi.

El document fixa els principis d’actuació a seguir, sempre vetllant per la transparència i la participació ciutadana. A més, s’inclouen també els diferents punts del programa electoral que des de Reiniciem Benissa consideren prioritaris ara mateixa i que són urgents a resoldre des del punt de vista del benestar social i econòmic.

Per últim, el marc bàsic fa una proposta d’organització municipal, agafant com a eixos principals la coordinació dels diferents departaments de l’ajuntament, la presència de totes les formacions polítiques en tots els òrgans de govern per a millorar la transparència; i la reducció de dedicacions exclusives i parcials i la disminució de les indemnitzacions per assistència als plens, junta de govern i comissions; per a reduir la despesa econòmica en bona mesura front al model actual establert pel PP amb remuneracions desorbitades.

Reiniciem Benissa exposarà aquest marc bàsic a la resta de formacions polítiques que aposten pel canvi per al seu recolzament, tant en les reunions individuals que s’estan portant a terme com en la reunió conjunta del pròxim dimecres 3 de juny.

El contingut i resultat de totes aquestes trobades serà explicat en el V Fòrum Ciutadà que Reiniciem Benissa organitzarà el pròxim dijous 4 de juny a les 20.30h al Taller d’Ivars perquè els votants i simpatitzants de l’agrupació d’electors puguen decidir l’estratègia política a seguir.

Enllaç: Proposta de marc bàsic per a un acord programàtic de govern

Cartell de la Cursa Popular de Benissa

Cartell de la Cursa Popular de Benissa

El Club Atletisme Benissa vol comunicar a tots els corredors del Circuit de la Marina, i als que anaven a fer la XVIII Cursa Popular Vila de Benissa:

Que degut a un impediment legal,
no podem transitar pel terme municipal de la població de Senija. Hem intentat fins l’últim moment no modificar el circuit, però a 5 dies vista de la carrera i en previsió de que la situació no siga favorable, hem decidit modificar el circuit.

El circuit transitarà exclusivament pel casc urbà de Benissa i el seu terme municipal. Des d’ací volem demanar-vos disculpes a tots. A la pàgina de Somesport podreu vore el nou recorregut. Esperem que siga del vostre gust.

La Directiva del Club Atletisme Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/