Inici » Notícies » Esports

Comença el curs de busseig a la piscina municipal

6 de juliol de 2006 No hi ha comentaris

La piscina municipal de Benissa serà el lloc en què, per segon any consecutiu, es desenvoluparà el curs de busseig d’aigües obertes des del dia 12 de juliol i que estarà a càrrec de Fernando López Melían, oceanògraf i biòleg marí, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports.

El curs comptarà amb classes teòriques i pràctiques, en què l’alumne aprendrà a familiaritzar-se amb l’equip, l’entorn, les lleis físiques i els aspectes fisiològics del busseig. En finalitzar el curs i una vegada habilitat, l’alumne podrà bussejar acompanyat d’un altre bussejador del seu mateix nivell o nivell superior, fins a una profunditat màxima de 25 metres. El curs inclou eixides a la mar, que es realitzaran en llocs naturals de l’entorn. Les classes es desenvoluparan de dilluns a divendres en horari nocturn i els dissabtes es realitzaran les pràctiques a la mar.

Els interessats a participar en aquest curs hauran d’inscriure’s prèviament a la piscina municipal o telefònicament al 625082804. Les places són limitades i hi haurà descomptes per a grups familiars.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/