Esports

Colp de mà de la UD Benissa amb el seu triomf davant el Calp

En la huitena jornada del campionat de lliga en Primera Regional, la UD Benissa va donar un colp de mà amb el seu triomf davant el Calp per 3 a 1. No només va aconseguir la victòria sinó que a més aquests tres punts significa que l’avança en la classificació. L’equip que dirigeix Coca s’ha situat a la segona plaça, després del líder Altet que l’avantatja en un punt.

L’encontre, que es va disputar al camp de la Costa, va respondre clarament al que s’esperava de tot un derbi. Hi va haver gols, emoció i fins i tot expulsions .Els locals van eixir molt centrats a aquest partit i amb un extra de motivació, guanyar a un rival directe en la lluita per l’ascens i, a més, un equip amb el qual la rivalitat per la seua proximitat és màxima.

Per la seua banda, qui segueix sense alçar cap és la UE Ondarenca que va caure per 2 a 0 en la seua visita al camp del Garganes d’Altea. Els xicons que dirigeix Suso Monzó van aguantar bé la primera part, però el seu bon treball es va enfonsar a la segona. Als cinc minuts de la segona part, el gol de Joan va deixar molt tocats als ondarencs, que no van poder remuntar. La desgràcia va arribar quan Carlos va marcar en pròpia porteria el segon per l’Altea.