Esports

Calp CF 1, UD Benissa 0

CALP CF: Maikel, Luque, Vargas (Fernando), Mascarell, Zapata, Raúl, Julio, Tomás, Lauro, Ariño (Franili) i Javi Tomás (José Rubén). UD BENISSA: Agustín, Ramírez, Tocates, Quique (Tolo), Pedro, Canari, Juanjo (Gadea), Marcos, Toni, Estruch i Quino (Fernando). ÀRBITRE: Ortega Gómez. Dolenta actuació. va Amonestar amb targeta groga als locals Luque, Fernando, Zapata, Raúl, Julio i Ariño; i al visitant Quique. El davanter Marcos, del Benissa, va ser expulsat amb targeta vermella directa. GOL: 1-0. Minut 61. Zapata.

El derbi comarcal entre el Calp i el Benissa es va quedar a casa gràcies a un solitari gol de Zapata al rematar amb encert un servei de córner. Potser el Benissa va merèixer més però els calpins van aprofitar les seves ocasions mentre que els davanters blancs no van materialitzar les seves. Els homes d’Ernesto Tomás van dominar gran part del partit, van tenir la possessió del baló i van neutralitzar els balons llargs ordenats pel tècnic local, Paraguayo. Marcos i Toni van tenir en les seves botes la resolució de la trobada però el baló no va entrar per dolenta sort, en ocasions, i en unes altres perquè es va estavellar en els pals. Per a filar encara més prim, Marcos, el pichichi de l’equip, va ser expulsat amb targeta vermella mancant 20 minuts en un dubtosa falta quan lluitava un baló per alt amb un rival. A pesar de la derrota, Ernesto Tomás estava content amb l’actitud demostrada pels jugadors “si seguim així, estic segur que les coses eixiran bé”, assenyala.