Esports

Calp-Benissa, un altre partit de màxima rivalitat comarcal

El quart derbi de la temporada es viurà en la vuitena jornada de lliga. El Calp rep a casa al Benissa en un partit de màxima rivalitat comarcal i en el qual ambdós buscaran sumar els tres punts en litigi.
Torna un dels clàssics derbis de la Marina Alta. Calp i Benissa es tornen a veure les cares després de diverses temporades sense fer-ho. Un partit de màxima rivalitat comarcal que despertarà l’interès dels afeccionats d’un i altre conjunt. El Calp afronta el partit després d’aconseguir la jornada passada vèncer en altre derbi, el qual va jugar contra l’Ondarense (0-3). Una victòria que li ha donat molta moral per a disputar aquest encontre. El Benissa ho afronta després de perdre la jornada passada a casa davant el líder Alacant B. Una derrota que obstaculitza dintre de la lògica, però que no ha minvat la moral dels benissencs, que buscaran rescabalar-se d’ella en aquest xoc. El Calp és el dècim primer classificat. A casa ha disputat tres encontres dels quals ha aconseguit el triomf en dos i n’ha perdut un. Ha marcat quatre gols i ha encaixat tres. Paraguayo, el tècnic calpí, no podrà contar per a aquest partit amb David Muñoz, que està sancionat. El Benissa és el vuitè classificat. En els seus desplaçaments és on millors resultats ha obtingut, ja que dels tres partits que ha jugat, ha guanyat dos i n’ha perdut un. Ha marcat set gols i ha encaixat sis. Ernesto Tomás no té per a aquest encontre a cap jugador sancionat. El Municipal de Calp serà l’escenari d’aquest encontre que es disputarà demà diumenge a partir de les quatre de la vesprada. José Ignacio Ortega Díaz és l’àrbitre que ha designat el comitè per a dirigir aquest derbi comarcal.