Inici » Notícies » Esports

Bons resultats per als tennistes de Benissa en la lliga comarcal en edat escolar organitzada pel CEMA

18 de juny de 2014 No hi ha comentaris
Primers classificats al Trofeu de Tennis Benissa

Primers classificats al Trofeu de Tennis Benissa

Un total de 7 xiquets en edat escolar de l’equip de tennis de Benissa van participar en la competició comarcal organitzada pel CEMA amb el nom de “I Torneig de la Lliga Comarcal de Tennis en Edat Escolar 2013-2014”, en una de les proves que es va desenvolupar a la Finca Pinada de Benissa. De les 8 categories, els jugadors de Benissa han aconseguit classificar 2 en els segons llocs i una jugadora com a primera classificada.

Resultats jugadors Benissa

Benjamins femení
2a – Miriam Kaltenbrunner

Alevins masculí
2n – Luca Leimbeck

Cadets femení
1r – Saskia Kaltenbrunner
També van participar els següents tennistes: Simón Kaufmann, Estanislao Lavalle, Sergi Grimalt i Sergio Meertens.

Després d’aquests resultats es va anunciar el resultat la classificació definitiva de la Lliga Comarcal 2013/14 en la qual Miriam Kaltenbrunner, Luca Leimbeck i Saskia Kaltenbrunner han conquistat el primer lloc en les seues respectives categories.

Els xiquets entrenen a les pistes del Club de Tennis Finca Pinada a Benissa amb l’equip de CreativeTennis, dirigit per l’entrenador Jan Kindtner.

El club de Tennis Finca Pinada i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa van acordar que els xiquets participarien en la competició comarcal del CEMA sota la denominació d’Equip de Tennis de Benissa. En l’acte de lliurament va participar Arturo Poquet Ribes en la seua doble condició de regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa i membre de la Junta Executiva del Consorci Esportiu de la Marina Alta.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/