Esports

Benissa va acollir la XXXVII Prova d’Escoles de Ciclisme de la Província d’Alacant

Corredors a la prova de ciclisme celebrada a Benissa

Benissa va acollir la primera prova del calendari de competicions d’Escoles de Ciclisme de la Província d’Alacant de 2016, en la qual van participar 120 xiquets i xiquetes, de les següents escoles: Benissa, Altea, Alfàs del Pi, Sax, Almoradí, Crevillent, Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, La Vila Joiosa, Mar Alacant, Novelda, Elx, Castalla, Petra Club, Inca Club, Balaguer i Xàbia.

Es van poder veure un total de 8 curses en les quals els afeccionats van gaudir del ciclisme, especialment les proves dels més majors (van participar 24 infantils de primer any i 27 infantils de segon any).

El circuit de Benissa inclou una pujada, en la qual enguany estava instal·lada la meta, que fa que la prova siga més dura i interessant tant per als ciclistes com per als afeccionats.

En finalitzar la prova els jutges de la Federació van facilitar a l’organització els resultats i es van lliurar els trofeus als participants, per part del regidor Adrián Ivars, i Vicente Jaen, President del Club Ciclista Benissa.

Cal destacar la participació del corredor local, Raúl Cabrera Ronda com a únic representant federat de l’Escola de Ciclisme de Benissa, que es va endur el premi al millor ciclista local, i es va classificar en 5a posició masculina de la prova d’alevins de segon any. Igualment, cal assenyalar la participació com a patrocinador de l’empresa Seguros Martí AXA.