Inici » Notícies » Esports

Benissa sol·licita una subvenció per a crear una pista d’atletisme homologada

10 de maig de 2018 No hi ha comentaris
El projecte de pista d'atletisme de Benissa

El projecte de pista d’atletisme de Benissa

La inversió es realitzarà, en cas de ser concedida la subvenció, en l’espai ocupat actualment per l’espai d’atletisme.

En la Junta de Govern del passat dimarts es va acordar per unanimitat incloure una subvenció de 377.000 € per a realitzar una pista d’atletisme sobre l’actual infraestructura, de terra. La subvenció queda integrada en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de 2019 (Diputació d’Alacant). Cal recordar que en els últims dos anys Benissa s’ha quedat a les portes d’aquesta subvenció, la qual cosa fa albergar esperances que Benissa torne a rebre aquestes ajuda per part de Diputació.

El projecte de la nova Pista d’Atletisme està signat pel benisser Carlos Sierra Vallés, enginyer civil que va presentar aquesta proposta dins del seu projecte de Final de Grau. Entre altres característiques, la futura instal·lació esportiva presenta una pista de 8 carrils, de 400 metres, realitzada amb paviment flexible i impermeable. També acompanya el projecte uns vestuaris i unes graderies per al públic, la qual cosa converteix la instal·lació en una superfície totalment equipada per a la pràctica d’atletisme.

Estat actual de la pista d'atletisme de Benissa

Estat actual de la pista d’atletisme de Benissa

Aquesta pista homologada permetrà la celebració de proves oficials, que actualment poden realitzar-se a Dénia i Pego (a la Marina Alta) i a Benidorm i La Nucia (a la Marina Baixa).

“Aquesta obra respon a una demanda creixent en el Club d’Atletisme local i de moltes altres persones que realitzen esport en la nostra localitat”, destaca Xavi Tro, regidor d’Esports. La ubicació d’aquestes futuribles instal·lacions és també “interessant”, en paraules del regidor, “doncs Benissa pot tancar un cercle, amb el Palau Sant Pere, la Piscina Coberta, el Camp de Futbol, les instal·lacions de pàdel i en 2019 esperem que amb aquesta nova pista d’atletisme, i totes aquestes infraestructures ubicades en un mateix entorn”.

El projecte ja s’ha mostrat al Club Ginestar Atletisme de Benissa, que ha rebut la proposta amb molta satisfacció i alegria pel fet que es puguen millorar les instal·lacions d’aquesta manera.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/