Inici » Notícies » Esports

Benissa proposa que un dels cursos d’Estiu de la Seu Universitària se centre en la pilota valenciana

23 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Reunió entre la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Benissa

Reunió entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa vol promocionar l’esport i la Pilota Valenciana a tots els nivells possibles. I més si juga en casa. En aquest cas, Xavi Tro, regidor d’Esports, ha engegat un projecte comú vinculat amb la Universitat d’Alacant. Es tracta d’un acord de col·laboració perquè Benissa i el departament d’Esports de la Universitat d’Alacant treballen conjuntament per tal de crear un nou Curs d’estiu adreçat a estudiants, professionals i aficionats relacionats amb el món de l’esport, i de manera especial amb la pilota valenciana i el trinquet.

Darí Escandell i José Antonio Martínez, del Secretariat de Promoció Esportiva de la Universitat, varen rebre a Xavi Tro i al tècnic d’Esports, Pere Tent, qui ja els transmeteren una bona predisposició per dur endavant aquesta nova proposta.

En paraules de Xavi Tro, la reunió va ser molt positiva: “Hem encetat un vincle entre aquest secretariat de la Universitat, que recordem que te seu pròpia a Benissa, i li estem donant forma a un projecte de col·laboració entre dels dos departaments d’esports de la UA i l’Ajuntament, segurament en forma de curs d’estiu a celebrar a la Seu Universitària de Benissa”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/