Inici » Notícies » Esports

Benissa inaugura la 3a piscina coberta pública de la comarca

25 de març de 2007 No hi ha comentaris

Benissa va inaugurar ahir la tercera piscina coberta pública de la comarca després de la construcció dels recintes esportius de Pego i Ondara. En la presentació de les noves instal·lacions van participar el batle, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Paco Montagut, i el secretari autonòmic d’Esports, David Serra.

Davant un nombrós públic, unes 200 persones, el rector de Benissa, Domingo Sabater, va procedir a la benedicció de les instal·lacions. Després de l’acte, David Serra va apuntar que “Benissa viu hui un dia històric en inaugurar unes instal·lacions que milloren la qualitat de vida dels ciutadans”. A més, va assenyalar que aquest recinte “s’ha construït per a les persones que no tenen una piscina privada a casa”. Amb l’acabament d’aquest projecte, va afegir, “Juan Bautista Roselló es consolida com el gran batle que ha tingut Benissa al llarg de la seua història”.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, va anunciar que la Generalitat ha concedit una subvenció de 600.000 euros a Benissa amb la qual “acabarem de definir la zona esportiva amb la construcció d’un altre camp de futbol, una pista d’atletisme i un frontó”. A més va dir que “malgrat les crítiques que he rebut ningú pot dir que en els 12 anys que he treballat pel poble no he complert amb la meua paraula”.

La piscina coberta compta amb dues parts, una polivalent o “semiolímpica” de 25 per 12,50 metres amb profunditat variable de fins a 2,30 metres i que pot albergar “competicions oficials en els seus sis carrils”. També hi ha un altre vas de 12,50 per 7,70 metres que es destinarà a l’ensenyament, a l’oci i la rehabilitació. A més, compta amb uns equipats vestuaris i dutxes zona de tractament i un gimnàs.

En l’esdeveniment van participar també altres polítics de pobles veïns com és el cas del batle de Pego, Carmelo Ortolá.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/