Inici » Notícies » Esports

Benissa demana que el Trofeu Diputació siga el més important de la província

16 de maig de 2018 No hi ha comentaris

Un Trofeu de Pilota consolidat i que reclama una major importància i més ajudes per part dels àmbits supramunicipals. Una demanda que es va llançar ahir i que des de la Fundació Pilota Valenciana volgueren també donar-li suport. Així, la V edició del Trofeu Diputació d’Alacant tornarà a disputar la seua final al Trinquet Municipal de Benissa, tal com s’ha avançat en la presentació de hui. Una edició on la fase prèvia enfrontarà tres equips que, diuen els especialistes, “formen el millor cartell de la pilota actual”.

Puchol II, Héctor i Bueno obriran el Trofeu 2018 davant Genovés II, Félix i Tomàs II aquest diumenge 20 (11.30h) al Trinquet Municipal de Murla. Una segon partida serà entre els mateixos Puchol II, Héctor i Bueno front a Pere Roc II, Pere i Carlos, en aquest cas al Trinquet ‘El Rovellet’ de Dénia ( divendres 25, 23.00h). La fase prèvia finalitzarà al Trinquet de Xàbia (Diumenge 27, 11.30h) amb la partida entre Pere Roc II, Pere i Carlos i Genovés II, Félix i Tomàs II.

La final, per a l’equip que guanye dues partides i/o que acabe amb un millor tanteig, es disputarà al Trinquet de Benissa el pròxim divendres 1 de juny a les 19.00h. En definitiva, un esdeveniment esportiu amb un clar protagonisme per als jugadors de la Marina Alta (Félix és de Dénia, Pere de Pedreguer i Tomàs II de Xaló) i per a les 4 instal·lacions esportives que l’acolliran.

En el transcurs de la presentació Xavi Tro, regidor d’Esports de Benissa, va avançar a més que “d’ací poc temps” el Trinquet benisser “rebrà unes obres de remodelació importants”.

Algunes declaracions:

Xavi Tro (regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa): “Volem convidar a tota la comarca a què gaudisca de la pilota i d’aquestes partides, agraint sempre el suport de la Diputació d’Alacant, de la Fundació Pilota Valenciana i de tots els patrocinadors”. “Totes les finals d’aquest Trofeu s’han jugat a Benissa i estem contents perquè el Trofeu està ja consolidat amb aquestes cinc edicions i aquest cartell impressionant que jugarà en poblacions de la Marina Alta com Dénia, Xàbia i Murla”.

Daniel Rivera (Fundació Pilota Valenciana): “Es tracta de tres superequips, primeríssimes figures que mostren com Benissa està introduint-se dins dels circuits de les partides importants”.

Alfred Hernando ‘Fredi’ (Fundació Pilota Valenciana): “Els jugadors que jugaran estan entre els millors dels millors, i mai en la història d’aquest esport hi han hagut tants jugadors i tan bons al màxim nivell”.

Pere Ribes (jugador professional i mestre de l’Escola Municipal de Pilota a Benissa): “Aquest Trofeu és un dels meus reptes, i defense el títol així és que espere que la gent vinga i que es òmpliga el trinquet”.

Tomàs II (jugador professional): “Aquest trofeu es juga al meu terreny, estic a casa i amb la gent que m’ha vist nàixer com a pilotari, així és que volem guanyar i fer espectacle”.

Pere Tent (Tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Benissa): “Des de l’Ajuntament estem satisfets per l’evolució del Trofeu i volem que se li done un caràcter oficial, que siga el més important de la província”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/