Inici » Notícies » Esports

Benissa acull hui dissabte l’última cita del Circuit a Peu de curses populars

2 de Juny de 2018 No hi ha comentaris
Cursa Popular de Benissa

Cursa Popular de Benissa

Hui dissabte 2 de juny es disputarà la XXI Cursa Popular de Benissa, última prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta. De nou, la cursa tornarà a disputar-se per un circuit urbà per Benissa transcorrent, al llarg del seu recorregut pel terme de Senija. L’eixida i meta està prevista al Carrer Pare Andrés, prop del Passeig Dolors Piera de Benissa.

La programació de curses començarà a partir de les 17.00h amb les proves de les categories més joves, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, que participaran en proves de menor distància. La prova regna amb un recorregut de 10k, començarà a les 19.00h, en la qual participaran les categories juvenil, sènior i veterans. Encara es posible inscriure’s, accedint a http://www.somesport.com/circuitapeu/benissa.html

En finalitzar les curses es lliuraran els trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, mentre que es lliuraran 1200 samarretes als primers i les primeres que arriben a meta. Cal assenyalar que en l’edició d’enguany es comptarà amb novetats importants, la primera d’elles la celebració de la 1a Fira de l’Esport i la Salut i un escalfament col·lectiu abans de la prova sènior que realitzarà Gemma Fornés, Llicenciada en educació física i entrenadora personal.

Xavi Tro, regidor d’Esports, explica que “hem d’agrair el treball en l’organització del Club d’Atletisme Benissa i de les empreses benisseres que recolzen l’esport en el nostre poble i fan possible amb el seu suport aquesta cursa, any rere any”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/