Esports

Bàsquet: Perfiles Pleck Benissa 68 – 51 Bàsquet Cullera

Èquip sènior del club de bàsquet Perfiles Pleck Benissa
L'Èquip sènior

Partit molt fàcil per als benissers que només s’empraren a fons durant la primera meitat del partit davant un Cullera que es va presentar amb només set jugadors. A un minut de la fi de la primera part, el resultat era escandalosament favorable als locals, reflexant el lluminós un esclaridor 38-8 que es va convertir en 38-13 després d’un contraatac rival per passes perdut i el ja clàssic triple-castanya a tauler des de molt més enllà dels 6, 25 en l’últim segon. Ja en la segona part, es va produir la lògica relaxació dels locals i l’espavilamenta dels visitants, els quals aconseguien un parcial 10-19 en el tercer quart gràcies a una defensa zonal i un atac controlat que adormiria fins i tot als que estaven en pista en eixe moment. L’últim quart no va tindre massa història, el Benissa va intentar augmentar el ritme del partit i va millorar una mica la seua imatge, però cal augmentar l’actitud i tensió en pista de cara als partits que resten de la temporada on encara està tot per decidir. Aquesta setmana els nostres visiten la difícil pista del Teulada, on els locals de ben segur no ens donaran cap facilitat.

PERFILES PLECK BENISSA 68 (21-17-10-20): Nico (13), Diego (5), Toni (2), Tomi (10), David (3), Carles (7), Jou, Vicent (7), Perles, Álvaro (9), Jorge (2) i Alfie (10).

BÀSQUET CULLERA 51 (6-7-19-19): Sapina (5), Juodeikis (15), Ferrer (15), Hayward (6), Muñoz, Haro (7) i Campillo (3)

Aquest dissabte 12 de març l’equip sènior jugarà a les 18.00h a Teulada contra l’equip local, per tal de mantindre’s entre els 2 primers equips de la categoria.