Esports

Bàsquet: CB L’Alfàs 84-77 Perfiles Pleck Benissa

Logo del Club de Bàsquet Benissa

El CB L’Alfàs i el Perfiles Pleck Benissa van protagonitzar un espectacular encontre aquest darrer dissabte al Pavelló Pau Gasol, on els locals van eixir enxufadíssims i ja en el primer quart aconseguien posar cinc triples a la cistella benissera, el primer d’ells obra del base Samper des de més enllà de vuit metres, i un total de 29-17 en el primer parcial del partit. Però era qüestió de temps perquè l’encert local baixara i pujara la defensa dels nostres jugadors, que aconseguien tornar el parcial en el segon quart (15-22) i retallar la distància fins als cinc punts al descans. En la reanudació, el partit va estar protagonitzat per la defensa local, que en massa ocasions va sobrepassar la legalitat la qual cosa, i davant la premissibilitat arbitral, va descentrar els nostres que veien com se’ns assenyalava una falta tècnica a Carles i al nostre entrenador Abel Cardona. Després de les dues tècniques, tots assistírem a un vergonyós espectacle per part de l’àrbitre principal, el qual lluny del que cabria esperar d’ell, diguem que es va burlar de l’equip benisser. Tot açò va servir perquè els benissers reaccionaren i donaren tot el que els quedava i mitjançant el seu orgull igualaven l’encontre al definitiu quart forçant la pròrroga. Però els cinc minuts extra van començar igual que el primer quart: amb l’encert exterior dels jugadors locals, i amb tres triples van sentenciar un Benissa que arribava ja molt castigat físicament als instants finals d’un encontre que mai va donar per perdut i que ha de servir per a afrontar les dues finals que els nostres xicots han de disputar davant El Verger i Pedreguer en els darrers partits d’aquesta lliga 2010-2011.

CB L’Alfàs 84 (29-15-16-11-11): Ibane (6), Rodríguez, Díaz (6), Sellés (36), Martín (14), Gil (5), Samper (12), Requena (4), Bradley, Pérez (2).

PERFILES PLECK BENISSA 77 (17-22-15-17-6): Nico (10), Toni (6), David (21), Carles (6), Vicent (8), Perles, Jou, Álvaro (3), Jorge (5) i Alfie (18).