Inici » Notícies » Esports

Aquest cap de setmana es va disputar el XIIé Trofeu CN Les Bassetes

6 de Maig de 2013 No hi ha comentaris
XIIé Trofeu Club Nàutic Les Bassetes de Benissa de 2013

Guanyadors del Trofeu

Aquest cap de setmana 4 i 5 de maig ha tingut lloc el XIIé Trofeu CN Les Bassetes disputat en aigües de Benissa i Calp. A les instal·lacions del Club Nàutic Les Bassetes es van congregar un nombre considerable de catamarans procedents de tot el País Valencià, des de Cullera, València, Dénia, Calp, Benissa, etc, .L’esdeveniment amb categoria de prova autonòmica de catamarà puntuable per al Campionat Autonòmic es va dividir en 2 classes, classe HOBIE 16 i INTERSERIES.

El dissabte, després de prendre les mesures oportunes de vent, van començar les proves a l’hora prevista, les 12.00 h, es va llançar el tret d’eixida i tots els participants es van fer a la mar amb destinació al camp de regates. Durant el desenvolupament de les proves les condicions meteorològiques van ser molt favorables, amb ràfegues de vent de 8 i 12 nusos que van fer possible celebrar fins a 3 mànigues en ambdues classes. A la finalització de les proves i per a reposar forces es va oferir una pícnic a tots els participants.

La classificació general del dissabte ja indicava possibles guanyadors. En classe HOBIE 16 Liderava Marc Jovani i Rocío Piris i en classe Interseries Juan Carlos Albelda i Carina Gimeno, però calia esperar al diumenge per a la classificació final.

El diumenge pel matí s’apreciava un augment notable de vent amb ràfegues constants de 15 -16 nusos i arribant als 20 nusos, per la qual cosa es podia predir més dificultat que en el dia anterior. Després del desdejuni de participants ofert al local social es va posar tot en marxa i després de prendre les mesures de vent al camp de regates, es va donar eixida a les proves del diumenge, es van realitzar 2 mànigues de cada classe , destacant en l’última màniga la retirada d’alguns participants després de l’augment considerable de vent.

La classificació general quedava de la següent forma:

CLASSE INTERSERIES

1r classificat: Juan Carlos Albelda i Carles Albelda (CN LES BASSETES)
2n classificat: Jesus del Toro i Jose Ramón Díaz (CN LES BASSETES)
3r classificat: Felip Marti i Francisco García (CN VENTORRET)

CLASSE HOBIE 16

1r classificat: Marc Jovani i Rocío Piris (RCN CULLERA)
2n classificat: Juan Antonio Llabrés i Ana Tomás (UNIVERSIT.POLIT. VALÈNCIA)
3r classificat: Serafín Sanz i Paloma Cernetic (RCN CULLERA)

A les 15.00 es va donar pas al dinar d’agraïment als participants al restaurant i després d’acabar i per a tancament del XIIé Trofeu CN Les Bassetes va tindre lloc el lliurament de trofeus, el qual va estar presidit pel regidor de Turisme de Benissa, Francesc Xavier Estupiñá i el vocal de Vela del Club Nàutic Pedro Bisbal Muñoz.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/