Inici » Notícies » Esports

Adjudicades les obres de la piscina coberta

7 d'octubre de 2004 No hi ha comentaris

Les obres de la piscina coberta de Benissa han estat adjudicades a l’empresa Grup Generala per un pressupost de 2.228.704, 07 euros i per un termini d’execució de 19 mesos. Un total de 7 empreses van presentar les seues propostes per a realitzar aquest projecte, sent Grup Generala la que va obtenir major puntuació. A la mesa de contractació van assistir representants dels grups polítics municipals i els tècnics corresponents. La decisió es va prendre per unanimitat dels presents.

El projecte de la piscina coberta, que compta amb una subvenció de la Diputació Provincial del 25%, contempla la construcció de dos gots -un gran de 6 carrers i el de xipolleig, a més d’una zona terapèutica d’hidromassatge, cafeteria i serveis diversos, i se situarà en els voltants del Palau Sant Pere.

Segons paraules de l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, es té previst organitzar cursos de natació i de gimnàstica aquàtica, etc. però la piscina també es podrà usar de forma lliure. El got de xipolleig es destinarà per als més xicotets i també per exemple, per a dones embarassades.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/