Inici » Notícies » Editorial

Benissa es mobilitza per la Variant

1 d'Octubre de 2010 No hi ha comentaris
Les obres de la variant de Benissa paralitzades

Les obres de la variant de Benissa paralitzades

Neix una iniciativa ciutadana anomenada Moviment per la Variant de Benissa

Una de les crítiques més fortes que va rebre la manifestació que es va cel·lebrar el passat 5 de juny de 2010 va ser que no havia nascut de la societat civil: era una manifestació convocada per tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament. Les xifres de dita manifestació mostraven, en part, aquest desencant; al voltant de 500 persones, molt lluny de les més de 2.000 persones que es van manifestar 5 anys arrere, el 4 de juny de 2005, contra un pla que projectava més de 4.700 habitatges i 2 camps de golf a les zones de la Ràpita i el Vinyent.

Però açò ha començat a canviar. Un grup format per més de 30 persones, representants de diferents associacions i clubs del poble han presentat el Moviment per la Variant de Benissa, per tal d’organitzar la resposta ciutadana contra el retard en la reanudació de les obres.

Aquest moviment ciutadà està organitzant una reunió per al proper dia 7 d’octubre, a les 21.30h, que se celebrarà a la planta baixa de la Societat Cultural.

A continuació reproduïm el comunicat que ens han fet arribar els promotors de la iniciativa:

Després d’un primer contacte entre 30 representants de diversos clubs i associacions de Benissa, el Moviment per la Variant de Benissa convida a tots els veins del poble a acudir a la reunió que tindrà lloc el proper dijous 7 d’octubre a les 21.30h, a la planta baixa de la Societat Cultural.

Estem farts de tindre una obra pública sense acabar, que ha convertit el nostre terme en un paisatge lleig, amb camins i sendes tallats, i estem farts de continuar encara amb un poble dividit en dues parts, amb la terrible situació d’un tràfic elevat i permanent pel seu nucli.

Aquesta iniciativa es tracta d’una iniciativa cívica i apolítica.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/