Inici » Notícies » Editorial

Aquest diumenge comença la VII edició del trofeu Vila de Benissa de Pilota

16 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
El trinquet de Benissa

El trinquet de Benissa

La pilota valenciana continua en auge a Benissa. Després de la celebració fa unes setmanes de la partida de Tots Sants i la primera partida de raspall femení diumenge passat, aquest cap de setmana arriba el torn de la setena edició del Trofeu Vila de Benissa.

Una vegada més, l’afició de la Marina Alta podrà gaudir de l’alta competició amb partides que enfrontaran, aquest diumenge 18 (17.30 h) en una primera semifinal a Ferrer, Félix i Monrabal II contra Giner, Tomás II i Bueno i en una segona semifinal al Genovés II, Héctor i Alvaro contra Pablo Sella, Pere i Carlos. La gran final del Trofeu es disputarà el Diumenge 2 de desembre a les 17.30h.

La celebració d’aquest trofeu permetrà novament mostrar les millores realitzades al Trinquet de Benissa, un espai que en els últims mesos ha substituït la seua il·luminació incorporant il·luminat amb tecnologia led, així com la instal·lació d’una coberta que permet optimitzar la visibilitat en el joc elevat.

La celebració d’aquest tradicional trofeu permet seguir generant una programació de partides atractiva que ajuda a recuperar una de les tradicions més arrelades del nostre municipi, el joc de la pilota valenciana.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/