Inici » Notícies » Economia

Una empresa de Benissa revoluciona el sector d’equipaments hotelers

2 de Febrer de 2013 No hi ha comentaris
L'empresari Javier Ginestar

L’empresari Javier Ginestar

Crear a Benissa, produir a Àsia i tindre clients a mig món. Javier Ginestar, un empresari de Benissa que el 1983 va fundar l’empresa Indudeco, no li té por a la internacionalització. Al contrari. Per al seu negoci no hi ha fronteres. Es dedica a vestir hotels. I ara llança un nou projecte que ha batejat com Rent-deco. Importants cadenes d’hotels i touroperadors ja han mostrat un interés entusiasta. “Consisteix a proporcionar a l’hoteler tot l’equipament i la decoració del seu establiment en règim de lloguer, una cosa molt semblat a un renting, però adaptat a l’ús hoteler”. Indudeco s’encarregaria del manteniment i, a més, ho canviaria tot als 5 anys. I tot és tot: il·luminació, tèxtils, mobiliari, entapissats, cuines, banys, zones comunes… “Aquest sistema garanteix l’actualització dels hotels cada 5 anys, evitant que caiguen en una espiral d’obsolescència”, indica Ginestar.

Aquest empresari de Benissa considera que en un sector com el turístic el pitjor és aferrar-se a la propietat i estirar fins més enllà d’allò desitjable la vida d’equipaments que, per desgast i estètica, tenen data de caducitat. “Els hotels han de ser espill de modernitat”, afirma, al mateix temps que reconeix que les cadenes europees i d’EUA entenen més fàcilment els avantatges d’aquesta espècie de renting. “Han vist una llum per estar sempre actualitzats, amb moltíssims avantatges i amb un cost per a l’hoteler que no varia durant tot el període”.

El responsable d’Indudeco ha llançat el projecte a Fitur, on ja va acudir amb “cites tancades amb cadenes hoteleres estatals i internacionals i amb touroperadors”.

El gran aval d’aquesta empresa de Benissa és la seua experiència. Des de 1983 ha mantingut una expansió constant i ha cregut fermament en els avantatges de la internacionalització. “Tota la creació, disseny i protocol de fabricació es realitza a Benissa. Part de la producció la tenim a Espanya, però la majoria la fem en països asiàtics”. La empresa té la central a Benissa, però compta amb seus a la Comunitat Canària (treballa amb nombrosos hotels d’allí), Àsia i Llatinoamèrica.

Javier Ginestar destaca que aquesta internacionalització permet estalviar costos de producció, incrementar la qualitat i, a més, “és la via d’entrada de noves tecnologies i d’obertura a noves formes industrials i comercials”. El personal d’Indudeco controla els processos de producció a Àsia. “La qualitat és la nostra meta diària. Indudeco es responsabilitza de la durabilitat dels equipaments d’establiments” on cada dia entren i eixen hostes exigents.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/