Inici » Notícies » Economia

Ocupació turística de la 2a quinzena d’agost i previsió per a la 1a quinzena de setembre

2 de setembre de 2007 No hi ha comentaris

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats quant a nivells d’ocupació per a la segona quinzena del mes d’agost. Si bé la previsió que aquestes mateixes empreses feien a principis de la quinzena apuntaven a un 61, 08% d’ocupació, l’ocupació real que han tingut ha estat del 72, 76%. L’allotjament en règim de lloguers ha estat el predominant en aquestes dates. Això ens indica que les reserves d’allotjament hoteler i rural s’han realitzat a última hora, dades que coincideixen amb els comentaris de les empreses hoteleres en què manifesten l’existència d’una tendència de realitzar reserves a última hora.

El perfil del turista estatal allotjat al nostre poble durant aquesta segona quinzena d’agost, és de matrimonis d’entre 30 a 45 anys amb xiquets procedents del nord d’Espanya, Madrid, i principalment del País Valencià. En l’àmbit internacional, el perfil del turista són grups de joves d’entre 16 a 30 anys i matrimonis amb fills d’entre 30 i 45 anys procedents d’Anglaterra, Alemanya, França, Holanda, Bèlgica i Itàlia.

Respecte a la primera quinzena del mes de setembre, les previsions dels empresaris se situen en un 31,85%. Els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 44,29%; Allotjament Hoteler: 45,00%; i l’allotjament rural: 6,25%.

Podem apreciar que les modalitats de lloguers i hotel són les més demandades en el període estiuenc. Cal destacar que a setembre Benissa disposa de 771 places de lloguer reglades. El total de places turístiques ofertes per les empreses d’allotjament a Benissa al mes de setembre és de 1.476 places.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/