Inici » Notícies » Economia

L’EOI obrirà enguany quatre centres d’innovació en ciutats de la província

13 de Gener de 2014 No hi ha comentaris

Els plans de l’Escola d’Organització Industrial (EOI) d’Elx creixen. El passat mes de desembre van signar set convenis amb la Subdelegació del Govern a Alacant i els Ajuntaments de Benissa, la Vila Joiosa i Alacant per un import d’1.200.000 euros, pel qual es comprometen a realitzar accions d’assessorament i acompanyament per a empreses.

L’objectiu d’aquest acord és obrir quatre centres d’innovació com a mètode de suport per al teixit empresarial. El seu funcionament serà senzill. Primer es farà un estudi previ per a analitzar quins són els punts febles de l’empresa. Una vegada detectats, la companyia assigna un ‘entrenador’ o ‘coach’ que indicarà quins són els passos a seguir per a millorar i quina és la millor manera de seguir-los. Durant aquest temps els directius es reuniran amb el designat, per fer un seguiment.

Les seus se situaran a Villena, Benissa, la Vila Joiosa i una quarta que encara es desconeix. En elles a més dels cursos de millores per a empreses es treballarà de manera conjunta en les necessitats específiques de cada zona com poden ser problemes d’accessibilitat o climàtics.

Del total del pressupost que es destinarà a aquestes companyies els ajuntaments, com a socis, només hauran d’aportar un percentatge que oscil·larà entre el 5% i el 30% dels recursos fins a un total de 12.500 euros. La resta l’abonarà l’Escola d’Organització Industrial amb fons procedents de la Unió Europea.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari LA VERDAD el 12 de gener de 2014.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/