Inici » Notícies » Economia

Es dóna a conèixer l’ocupació turística real de la Setmana Santa 2008

26 de març de 2008 No hi ha comentaris

L’ocupació real de Setmana Santa que han tingut els empresaris d’allotjament del sector turístic a Benissa ha sigut d’un 46, 36%, dada superior en 3 punts a les previsions que havien fet els empresaris al principi.

Les dades per a l’allotjament hoteler s’han situat en un 38,38%, dada que ha superat lleugerament la previsió inicial que situava l’ocupació hotelera en un 37,14%, mentre que per a l’allotjament extrahoteler (lloguers i allotjament rural) aquests s’han situat en un 50,36% superant així també les expectatives inicials del 45,93%. El sector més optimista ha sigut l’allotjament rural, el qual ha tingut una ocupació d’un 70,71%, seguit de l’allotjament hoteler amb un 38,38% i finalment el sector dels lloguers turístics que ha arribat a una ocupació real d’un 30,00%.

Cal ressaltar que per a les vacances de Setmana Santa els turistes s’han allotjat principalment en allotjament rural i allotjament hoteler.

La tendència dels últims anys està sent la mateixa, havent passat, d’aquesta manera, els allotjaments en règim de lloguer a un segon pla.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/