Inici » Notícies » Economia

Empresaris i comerciants de Benissa planegen formar una única associació

24 de juliol de 2007 No hi ha comentaris

Els comerciants i els empresaris de Benissa han decidit formar una única associació que concentre totes les empreses del poble amb el principal objectiu de guanyar poder mitjançant la unió. Aquest nou organisme neix de la fusió de 210 associats que, fins hui dia, es repartien en dues associacions.

D’una banda està l’Associació de Comerciants de Benissa (ACB) que, amb 150 empreses adscrites, representa els comerciants que tenen els seus negocis repartits pel nucli antic. Per l’altre, es mouen els empresaris del polígon industrial la Pedrera amb més de 60 empreses en el seu interior. El 31 de juliol se celebrarà una Junta General amb la presència de les dues associacions en què es farà oficial la fusió i es determinarà el nom del nou ens. Entre els noms que es plantegen està el d’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa.

Segons el president de l’ACB, José Luís Armengol, la unió d’esforços té la intenció de guanyar força de cara a l’Administració en uns temps de gran competitivitat. Encara que Armengol creu que “l’Administració protegeix els xicotets empresaris tant com pot”, diu que els poders públics escolten més quan hi ha una associació amb 210 empreses darrere.

Segons Armengol, el projecte és una forma de representar i treballar millor pels interessos empresarials de la localitat. Diu el president de l’ACB, que la nova associació aconseguirà que tots els associats puguen gaudir de millors prestacions i facen sentir la seua veu.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/