Inici » Notícies » Economia

Empresaris de turisme de Benissa creen una associació per a unir esforços

14 de desembre de 2008 No hi ha comentaris

La unió fa la força. Els empresaris turístics de Benissa han fet seua la premissa i això ha comportat la creació d’una associació d’empresaris – que durà el nom de “ATEBE” – , l’objectiu primordial de la qual és la unió per a col·laborar i gestionar conjuntament els valors turístics de la zona. La constitució de l’associació empresarial, que tindrà la seua seu a Benissa, va partir inicialment d’un reduït grup d’empresaris que van participar en l’elaboració del Pla Estratègic de Turisme.

Els empresaris estan disposats a fer tots els esforços necessaris per a atreure al turisme i promocionar els atractius de Benissa. Per això, l’engegada de l’associació permetrà als seus membres posar en comú criteris i servir de suport a altres.

S’han donat els primers passos per a “cobrir un buit” en l’associacionisme turístic local que no descarta en un futur mantindre contactes amb altres zones per a constituir una agrupació més àmplia o fins i tot integrar-se en una federació que vetlle pels interessos comuns del sector turístic.

La iniciativa no ha sorgit del no-res, és una cosa que estava en l’ànim de tots els empresaris i de fet fa temps que es vénen mantenint contactes i celebrant reunions per a fer realitat una idea que començarà a funcionar una vegada nomenats els càrrecs de la Junta Directiva. Allò prioritari és la gestió turística conjunta de Benissa de la mà dels professionals del sector.

És per això, que recentment, s’ha reunit l’Assemblea General per a nomenar els càrrecs de la Junta Directiva, la qual en breu es reunirà amb el Regidor de Turisme de la localitat per a presentar-se i ser un interlocutor entre el sector públic i el sector privat pel que fa al turisme. D’aquesta manera, es podria establir una via de comunicació i col·laboració en benefici del sector.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/