Inici » Notícies » Economia

El PSOE afirma que el superàvit de l’ajuntament és fals

1 de juny de 2006 No hi ha comentaris

El PSOE de Benissa va criticar ahir que el batle afirmara que l’ajuntament ha tancat l’exercici de 2005 amb vora 3 milions d’euros de superàvit. Segons els socialistes, no és cert que aquest resultat positiu es dega a la contenció de la despesa i a l’aplicació del pla de sanejament. Diuen que com que en 2005 no hi va haver pressupost municipal “moltes despeses no tenien partida o bé estaven esgotades i s’han pagat en 2006 amb expedients extrajudicials de crèdit”. Uns expedients que segons el PSOE sumen 1.031.759 euros als quals s’ha d’afegir que en la liquidació pressupostària a fi de 2005 es devien 4.979.660 euros a proveïdors.

Així, des del PSOE de Benissa van lamentar que el batle diguera que no va presentar el pressupost en 2005 intencionadament per a abaixar les despeses. En aquest sentit, des del partit socialista van recriminar que “mai pot justificar-se una mala pràctica comptable com l’és no presentar el pressupost i això a pesar de tindre una majoria absoluta”.

Sensatesa

“A totes les administracions el pressupost és imprescindible” van asseverar els socialistes per a exigir a continuació al batle que tinga “sensatesa”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/