Inici » Notícies » Economia

El CIBE-Bloc demana que es presenten els pressupostos de 2007

4 de gener de 2007 No hi ha comentaris

El grup municipal CIBE-Bloc ha demanat al regidor d’Hisenda, Antonio Torres que acurte les seues vacances de Nadal i Cap d’any i presente els pressupostos municipals de 2007. Els nacionalistes creuen que l’actitud de prepotència d’aquest regidor exposada als últims plens no és pròpia d’un càrrec públic tot i que sap que no esta fent la seua faena com toca. Segons el CIBE-Bloc aquesta deixadesa de funcions provoca que Benissa estiga incomplint, una altra vegada, la Llei reguladora d’Hisendes Locals.

Aquesta llei diu que l’equip de govern hauria d’haver remés els comptes a la interventora abans del 15 de setembre del 2006 i la interventora hauria d’haver-ne informat abans del 15 d’octubre. Després, haurien d’aprovar-se de manera definitiva abans del 31 de desembre del 2006.

Els independents alerten també que Benissa és l’únic poble del sud de la Marina Alta que no té aprovats els pressupostos.

EL CIBE-BLOC indica per últim que aquest fet es podria agreujar ja que en tractar-se d’un any electoral podria donar-se el cas que una altra formació política accedira al govern i es trobara amb el fet que no s’han portat endavant els pressupostos.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/