Inici » Notícies » Economia

El batle veu raonable que el TSJ anul·lara el seu pressupost

22 de novembre de 2006 No hi ha comentaris

Aquest article ha aparegut al diari LAS PROVINCIAS amb data de dimecres 22 de novembre de 2006 i ha sigut escrit per la periodista Elena Cívico:

Que el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) haja anul·lat els pressupostos generals de 2002 de Benissa per la falta d’equilibri entre despeses i ingressos “no tindrà cap tipus de conseqüències econòmiques ni jurídiques per a l’Ajuntament”, va asseverar ahir el batle Juan Bautista Roselló.

El batle va qualificar la sentència del TSJ com a “absolutament raonable”, una resposta inesperada ja que ell ja ostentava l’Ajuntament en aquestes dates.

No obstant això, el seu to va canviar en referir-se al promotor d’aquesta anul·lació, el CIBE-Bloc. El batle no va dubtar a titllar de falta “de fidelitat institucional” que el portaveu dels nacionalistes, Isidor Mollà, presentara aquest recurs. Perquè, atès que “des del 1997 i fins a 2005 els pressupostos generals de Benissa han resultat deficitaris, el CIBE haguera pogut impugnar qualsevol altre exercici, però no ho va fer”, va sentenciar.

Roselló va aprofitar per a testificar que aquest desequilibri pressupostari ja és un problema del passat, i ha comportat l’actualització de contribucions municipals com l’IBI o altres taxes, va aclarir. A més, va incidir que el seu equip de govern “practica la retenció de la despesa”, cosa que també ha contribuït en l’estabilitat de les arques municipals.

Respecte a la sentència, Roselló, va reiterar que no tindrà efecte econòmic ni jurídic per al poble gràcies, insisteix, “a un pla de sanejament financer, que tot just va començar en 2002”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/