Inici » Notícies » Economia

Benissa tanca l’exercici 2014 amb un superàvit de 1.857.000 euros

10 de març de 2015 No hi ha comentaris
Juan Bautista Roselló

Juan Bautista Roselló

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha presentat hui en roda de premsa les dades econòmiques de l’Ajuntament de Benissa després del tancament de l’exercici 2014.

La liquidació del pressupost de 2014 ha donat com resultat una xifra en positiu de 1.857.000 euros, donat que la previsió d’ingressos de 2014 ha superat la xifra que s’havia barrejat al pressupost, la qual cosa ha donat com a resultat aquest superàvit i que el romanent de tresoreria arribe a una xifra en positiu de 2.482.506 euros, la qual cosa permetrà destinar més d’1 milió d’euros a actuacions que s’hauran d’emmarcar dins del pla d’inversions financerament sostenibles.

Unes inversions en les quals ja s’està treballant, i que segons ha avançat Roselló, aniran destinades a millorar el patrimoni històric, les conduccions d’aigua i l’asfaltat de vials a la zona costanera i camins rurals.

A més, aquest resultat econòmic permetrà saldar els préstecs que tenia l’Ajuntament, reduint el deute a un 0%.

Aquestes dades, segons paraules del batle, permetran afrontar el futur amb garanties i optimisme. “Unes xifres que reflecteixen la magnífica salut financera de l’Ajuntament” ha dit.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/