Inici » Notícies » Economia

Benissa participarà en el Saló Internaciol de Turisme de Catalunya (SITC

15 d'abril de 2009 No hi ha comentaris

Del 16 al 19 d’abril de 2009 se celebra, a Barcelona, la XVIIIena edició del SITC, Saló Internacional de turisme de Catalunya, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment a totes les empreses i entitats més destacades del sector.

El SITC posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot això en un marc privilegiat com és Fira Barcelona. L’oferta més àmplia en viatges, serveis i propostes per al temps lliure es donen cita en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya. Més de 1.500 expositors de 75 països ocuparan 3 palaus del recinte de Montjuïc

Benissa en SITC

Els turistes i visitants catalans ocupen el tercer lloc en el rànquing de procedència estatal. El País Valencià i Madrid ocupen el primer i segon lloc respectivament. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians al costat dels madrilenys i els catalans ocupen un lloc destacat.

Per això, es pretén de nou incloure aquesta fira en el circuit de promoció de la Regidoria de Turisme per a introduir-nos amb nova ofertes i activitats que sabem satisfaran al públic català.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita del SITC per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats del programa de vacances actives “Deixa’t portar 2009” (a Benissa i la Vall de Pop) A més, estarà present en la fira la programació de les festes patronals de Benissa a fi de donar-los la màxima difusió donada la proximitat de les seues dates de celebració. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar al gener: EL TEU REMEI CONTRA LA CRISI en la qual es distribuiran, des de l’estand de Benissa, targetes perquè la gent escriga els seus remeis contra la crisi i així ser premiats amb una samarreta personalitzable o amb unes ulleres de bussejar. L’objectiu és crear tràfic de gent a l’estand benissenc així com l’obtenció d’adreces electròniques per fi de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses del municipi a les quals se’ls ha sol·licitat fullets publicitaris de la seua oferta i els seus productes. A la fira es desplaçarà personal del Departament de Turisme presidit pel regidor de Turisme, Frances Xavier Estupiñá Pastor

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/