Inici » Notícies » Economia

Benissa s’adhereix al Pla d’ajudes a les empreses per a la contractació d’aturats del municipi

6 de Setembre de 2013 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa s’ha adherit a la convocatòria provincial de el “Pla Conjunt d’Ocupació. Anualitat 2013”, les bases de la qual es van publicar en el BOP nº 164, del 29 d’agost.

Aquest Pla es duu a terme entre la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Benissa i té com a objectiu afavorir la contractació de persones aturades de Benissa, inscrites de forma ininterrompuda en el SERVEF almenys des de l’1 de març de 2013.

La subvenció per cada contracte, realitzat per un període mínim de 3 mesos amb una jornada d’almenys 25 hores setmanals, ascendirà a 1.125 euros. Els contractes hauran de realitzar-se abans de l’1 d’octubre en centres de treball radicats en la província d’Alacant.

L’Ajuntament de Benissa té previst atorgar a les empreses un total de 10 subvencions, una per cada persona aturada de Benissa que siga contractada.

Les empreses interessades poden informar-se en l’Agència AFIC-CREAMA i presentar les seues sol·licituds en l’Ajuntament, abans del 30 d’octubre de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/