Inici » Notícies » Cultura

Una exposició de Quico Torres recordarà la seua trajectòria artística

30 de setembre de 2008 No hi ha comentaris

El Centre d’Art Taller d’Ivars és l’escenari que acollirà a partir del divendres dia 3 d’octubre una exposició de l’artista local Quico Torres, on es podran admirar les obres que han marcat els 25 anys de la seua trajectòria artística. La inauguració serà a partir de les 20.00, a la qual s’espera que acudisca un nombrós públic.

Segons ha comentat Torres “fa 17 anys que no expose a Benissa i per a mi és un orgull realitzar aquesta exposició al meu poble. A més, estic molt content de fer-ho al Taller d’Ivars, un lloc on van treballar els meus oncles quan era una fàbrica de fusta, d’on de vegades treia materials que utilitzava per a les meues obres”.

L’exposició, organitzada per la Regidoria de Cultura, està composta per unes 70 obres, algunes d’elles en mans de col·leccions particulars i que seran exposades per primera vegada. Es podran contemplar escultures de les dues etapes que ha viscut Quico Torres, una primera en la qual prevalia la improvisació i els materials com la fusta i la pedra, i una segona etapa en la qual destaca una obra més arquitectònica i més urbana.

En aquesta mostra participa, a més, la Seu Universitària, on se situaran els esbossos i plànols de les obres i es realitzarà una conferència per part d’Ana Sarrió, que repassarà la biografia de l’artista el dimecres dia 1 d’octubre a partir de les 20.00.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/