Inici » Notícies » Cultura

S’inaugura la mostra d’homenatge a la dona filatelista benissera

8 de març de 2007 No hi ha comentaris

El dilluns passat dia 5 s’iniciaven els actes, que des de la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Benissa s’han preparat per a celebrar el “mes de la dona”, amb un homenatge a 3 dones que a través de la cultura han portat per tot el món el nom de Benissa. Es tracta de les filatelistes benisseres, Rossana Cardona, Tatiana Torres i Judith Avilés, que amb els seus èxits filatèlics de les seues col·leccions han recorregut nombroses exposicions per tot el món.

L’exposició és una mostra monogràfica de cadascuna d’aquestes magnifiques col·leccionistes, on el visitant, fins al dia 30 de març en la sala d’exposicions del Centre Cultural, podrà veure les col·leccions exposades, així com nombrosos trofeus que han aconseguit, fotografies de la seua trajectòria filatèlica, reculls de premsa, etc.

L’acte inaugural va comptar amb la presència del batle de Benissa, En Juan Bta. Roselló, la regidora de la Dona, Maria Llopis i el president de l’Agrupació Filatèlica de Benissa, així com de nombrosos col·leccionistes i joves promeses de la filatèlia benissera. Les paraules inaugurals van servir de gratitud cap a aquestes 3 dones per la seua reeixida carrera filatèlica i d’ànims a les nombroses joves promeses filatèliques que estan iniciant la seua marxa en el món del col·leccionisme postal.

Des de l’Agrupació Filatèlica, el seu president Marcos A. Torres, valora molt positivament aquest merescut homenatge, i va indicar a més “sentir-se molt orgullós de les col·leccionistes benisseres així com agraït a l’ajuntament de Benissa per haver considerat merescut aquest homenatge que amb l’exposició se li ret a totes les col·leccionistes que té Benissa i que anys rere any donen nombroses alegries a la cultura del nostre poble”.

L’exposició i l’homenatge en si van comptar amb el seu corresponent matasegells commemoratiu i un enter postal prefranquejat amb l’emblema utilitzat per a aquest mes dedicat a la dona.

Un nou any acaba de començar, el del 25 Aniversari de la A. Filatèlica de Benissa, i aquestes col·leccionistes tenen ja nous reptes, la cita més important bianual que se celebra a Espanya: L’Exposició Nacional de Filatèlia Juvenil JUVENIA 2007 que aquest any se celebra a la ciutat riojana de Calahorra on Benissa estarà present i amb la il·lusió de recollir els èxits de la passada edició de Tordera.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/