Inici » Notícies » Cultura

Rocío Cabrera anuncia que deixa la música

2 d'octubre de 2017 No hi ha comentaris
Rocio Cabrera

Rocio Cabrera

La cantant benissera Rocio Cabrera, excomponent del grup Sweet California, ha anunciat al seu facebook que deixa la música professionalment. El post ha sigut molt amplament comentat pels seus seguidors, els quals han mostrat el seu suport i tristesa per la decisió presa. A continuació reproduïm el comunicat:

Hola xics!
És molt difícil escriure aquesta nota però crec que també és molt important fer-ho. Mai digues mai però ha arribat el moment en el qual he decidit que allò més sa és que deixe la música -professionalment parlant- a un costat.

Vull animar-vos a que mai permeteu que us valoren més per la vostra imatge que per la veritable habilitat que requereix fer el vostre treball. Especialment si sou xiques, notareu com de senzill és que de vegades pot ser que l’atenció es desvie en aquesta direcció. Mai us cregueu aquesta història, hem vingut a aquest món a existir, a opinar, a ser imperfectes i sobretot a formar part i a sentir-nos realitzats i valorats en la vida que vivim, tant a nivell personal com a nivell professional.

Em sent molt agraïda per les persones genials i inspiradores a les quals he pogut conèixer gràcies a aquesta experiència, especialment m’ha omplert el cor poder conèixer a dones fortes i valentes com Eva Ruiz i Ruth Lorenzo.

Mai dubteu que m’encanta la música i que tot el que vivim va ser sincer, la música sempre formarà part de mi. M’heu donat més del que mai haguera pogut imaginar… Moltíssimes gràcies!

Gràcies per haver-me valorat com a artista, per haver-me fet sentir suficient, per creure en mi! Mai deixeu de creure en la música, jo mai deixaré de fer-ho 🙂

Besos! Vos estime!

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/